Zin in Lesgeven

Wat zijn de doelen van deze training?

De training Zin in Lesgeven is een driedaagse onderdompeling in het onderwijs. Je maakt kennis met de ins en outs van het leraarschap. Na afloop kun jij de vragen beantwoorden: of je ‘het moet doen’, of je er gelukkig van wordt, en of je het in je hebt. Tweede, minstens zo belangrijke doel van de training is het enthousiasmeren en motiveren van degenen die het ‘in zich’ hebben. We bieden deze training op diverse locaties in het land aan.

Wat ga je doen?

Je volgt drie aaneengesloten dagen
van 9.00 – 18.00 uur

Hoe zit jouw training in elkaar?

Denk jij na over een carrière als leerkracht? Na de training Zin in Lesgeven weet je beter of dit mooie beroep bij jouw past. De training Zin in Lesgeven is een driedaagse onderdompeling in het onderwijs. Je maakt kennis met de ins en outs van het leraarschap. Na afloop kun je de vraag beantwoorden of ‘je het moet doen’, of je er gelukkig van wordt én of je het in je hebt.

Trainers

De trainers hebben veel ervaring, weten waar ze het over hebben en zijn enthousiast over het onderwijs. Ze nemen geen blad voor de mond bij hun advies aan de deelnemers en ondersteunen bij eventuele vervolgtrajecten. Tijdens de training hanteren ze het principe ‘Teach-As-You-Preach’.

Na de training

Afhankelijk van jouw plannen en wensen zijn er na de training allerlei mogelijkheden:

  • Een adviesgesprek over de opleidingen die voor jou mogelijk zijn.
  • Hulp bij oriënterende activiteiten als een meeloopdag of een gesprek met een docent.
  • Referentie bij sollicitaties.

Bewijs van deelname

Na het volgen van de training ontvang je een bewijs van deelname.